skip to Main Content

Az ipar és az építőipar különböző területéről érkező megrendelőink számára magas minőségű, innovatív és költséghatékony megoldásokat kínálunk. Komplex kivitelezési folyamatokban való hatékony részvételt vállalunk: ipari és lakossági létesítmények elektromos rendszereit tervezzük és kivitelezzük.

Gyengeáramú rendszerek, elektromos hálózat szerelése és karbantartása

Energiatakarékos és biztonságosan működő gyengeáramú rendszerek minőségi kivitelezését vállaljuk lakóházak, illetve vállalati beruházások  (ipartelep, áruház, raktárbázis, vagy épp irodaház, szálloda, oktatási központ) részére. Részt veszünk az építés folyamatában, sőt utána a fenntartásban, a gazdaságos üzemeltetetésben is biztos támogatásra számíthat.

Használati és kényelmi értéket teremtünk

Cégünk Ausztriában tíz éven át már bizonyított: bevált magyar villamossági generálkivitelezőként szinte mindent vállalunk:

1. Építőipari projektek elektromos kivitelezése
2. Épületüzemeltetés – automatizálás, modernizálás
3. Kisfeszültségű hálózati rendszerek
4. Biztonságtechnika, kamerarendszerek, videó kaputelefonok
5. Okosotthon vezérlések családi ház építésnél, felújításnál

Folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítunk

Az általunk kiépített elektromos hálózathoz kapcsolódó összes javítási, karbantartási, hibaelhárítási, illetve rendszeres felügyeleti tevékenységet is vállaljuk.

Korrekt, szakmai minőség, rövid határidővel is

Velünk a legújabb technológiás tervezés és komplett kiépítés: intelligens vagyonvédelmi kamerarendszerek, tűzjelzők, beléptető rendszerek, parkolók, belső, zárt láncú megfigyelő hálózatok, fűtés- és világításvezérlés gyorsan elkészül. Precízen kialakított, biztonsággal működő rendszerek, automatizmusok, vezérlések. A hazai piac sajátosságait, igényeit versenyképes áron tudjuk maximálisan kielégíteni.

Pályázati beruházások kivitelezése

Technológiai korszerűsítéseket illetve, új létesítmények elektromos rendszereinek szerelését vállaljuk megfelelő dokumentációval és partneri támogatással.

Jó partnerekkel Ön is jobban érvényesül

Rugalmasan alkalmazkodunk a projektekhez, tartjuk az ütemezéseket, ami eddigi munkánkban is alapvető, ez sikerünk egyik titka. Gyakran előfordul, hogy határidő előtt végzünk a feladatokkal. Stratégiai partnerévé szeretnénk válni: viszonyunk a közös érdekeken, a kölcsönös bizalmon, korrekt elszámoláson és a jó kommunikációs stíluson alapul.

Működő kényelem, biztonságos és korrekt partner – ezt kínálja Önnek a Noltech.

Keressen minket bizalommal!

Back To Top