skip to Main Content

Noltech – a működő kényelem

Életre keltjük a házát, hogy az Ön kényelmét maximálisan szolgálhassa. Élvezetessé tesszük az elektromos technika lehetőségeit az Ön közvetlen közelében.

Természetessé tesszük és megvalósítjuk az Ön igényeit a legapróbb mozzanatokig. Megtervezzük Önnek, ami működik, ami megkönnyíti az életét és biztonságosabbá varázsolja otthonát.

Magyar cég vagyunk, minőségi villamos generálkivitelezés a fő profilunk. Okosotthon rendszerek tervezésével és kialakításával foglalkozunk több mint 10 éve, vagyis XXI. századi villanyszereléssel.

Az osztrák piacon már 10 éve folyamatosan bizonyítottuk szakértelmünket. Mára itthon is beértek a feltételek arra, hogy ezek a nagyszerű okos rendszerek a magyar házak és családok számára is költséget takarítsanak meg.  Újonnan épülő házakhoz, teljes lakásfelújításhoz okos rendszereket tervezünk és építünk be.Akár már egy készülékkel vezérelheti a lakás külső- belső területein a világítást, fűtést, árnyékolást, kommunikációt, biztonságot. Akár önellátó napelemes rendszerekkel is. Rendszerünk valódi célja a könnyű kezelhetőség helyben vagy távolról egyaránt. Még egy fontos dolog az egészségünkért: az elektroszmogot is minimalizáljuk.

Éljük meg mindazt, ami ma megadható! Növeljük a biztonságérzetet, a komfortot, hiszen a mai élet más lehetőségeket kínál, mint akár egy évtizeddel ezelőtti. Utazzon hosszabb időre is nyugodtan, távvezérléssel a ház “életteli” marad.

Működő kényelem a legjobb áron – ezt kínálja Önnek a Noltech. Keressen minket, tervezzünk együtt!

Back To Top