skip to Main Content

Okos házak tervezése, kivitelezése 

Vállaljuk épületek XXI.-i villanyszerelését, a tervezettől a kivitelezésig. Életre keltjük a házát, hogy az Ön kényelmet szolgálhassa. Különböző rendszereink, különböző felépítéssel rendelkeznek, ezáltal mindenki igényeinek megfelelnek. Az általunk kivitelezett okos épületeknek, cégünk folyamatos technikai segítséget nyújt az esetleges problémák gyors megoldására.

Épület villanyszerelés

Családi házak, passzív házak, társas házak, ipari létesítmények villanyszerelése nagy tapasztalattal és modern technológiával.

Villamos elosztó berendezések gyártása 

Egy jól megtervezett és legyártott elosztó szekrény akár évtizedekig is tud zavartalanul működni. A saját elosztó szekrényeink hosszú távú megoldást jelentenek ügyfeleinknek, amihez folyamatos technikai segítséget is biztosítunk.

Érintésvédelmi felülvizsgálatok

Az érintésvédelmi felülvizsgálat elvégzését a 10/2016.(IV.5.) NGM rendelet írja elő. Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálatot minden esetben el kell végezni új berendezés, vagy villamos kivitelezés létesítésekor, bővítésekor, átalakításakor a munka befejezése után, még  a  használatba  vétel  előtt.

Villamos berendezések felülvizsgálata

Új villamos berendezés beüzemelése előtt MSZ HD 60364 szabvány szerinti első felülvizsgálattal kell igazolni, hogy a villamos kivitelezés a terveknek megfelelően és a szabványosan lett elvégezve. Ilyenkor el kell végezni az első érintésvédelmi felülvizsgálatot is.

Villámvédelmi szabványossági felülvizsgálat

A villámvédelmi felülvizsgálatot az Országos Tűzvédelmi Szabályzat írja elő. A villámhárítót az építésük idején érvényes szabvány alapján kell felülvizsgálni.

Gyengeáramú hálózatok 

Különböző épületekben vállaljuk gyengeáramú hálózatok kiépítését. Legyen szó akar internetről, Tv-ről vagy egyéb más rendszerről. Aktív és passzív eszközeink megfelelnek a modern kor minden követelményének.

Kamerarendszerek kültéren és beltéren

Sötétben is szeretne mindent látni? Forduljon hozzánk bizalommal és megtervezzük az Ön számára legmegfelelőbb megfigyelő rendszert.

Riasztó és beléptető rendszerek

Szeretne éjjel is nyugodtan aludni, szeretné értékeit mindig biztonságban tudni?

Cégünk különböző lehetőségeket nyújt ügyfeleinknek, hogy mindig biztonságban érezzék magukat. Berendezéseink alkalmasak betörés, tűz vagy estleges vízkár azonnali értesítésére, így az esetleges kár mértéke is jelentősen minimalizálható.

Robbanás biztos berendezések felülvizsgálata

Tűzvédelmi szempontból kötelező, az időszakos tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat elvégzése robbanásveszélyes térségekben. A robbanás biztos berendezések felülvizsgálatát 3 évente az OTSZ írja elő,elvégzése kötelező szabványossági felülvizsgálat.

Napelem

Manapság egyre népszerűbb valamilyen bioenergia kiépítése lakóépületeken. Egy jól megtervezett és kivitelezett rendszerrel valóban pénzt spórolhat. Ahhoz, hogy ez valóban bevételt jelentsen Önnek először egy befektetés szükséges, amit az állam is támogat. Mi segítünk, hogy az Ön befektetése a lehető legrövidebb idő alatt megtérüljön. Minőségi nap elemekkel és alkatrészekkel dolgozunk ezzel is elősegítve a hosszabb élettartamot.

Back To Top